3Z Еко?Біо?Органік?Що це???
Home|Contact|Sitemap
м.Львів
тел: +38 050 7287787

mail@ecotatco.lviv.ua

Відповідь: Це нормальна діяльність Нормальних Людей!

Деталі: Люди Розумні і Люди Нормальні – це різні люди. Від біологічної та цивілізаційної діяльності Розумних людей виникають проблеми на Планеті, у Всесвіті, у Макрокосмосі. Тому й виникає потреба у них з пошуками чогось природного, нормального, утвореного у Гармонії, збалансованого на всіх рівнях. Люди ж Нормальні, а таких меншість на нашій планеті, вимушені у своїй життєдіяльності підлаштовуватися під наслідки діяльності  людей Розумних. Зате цим Людям не потрібно розповідати про біопродукцію, біонорми, біозакони, мораль…, бо вони знають, що це таке…  

Отже: Біо, Еко, Органічна….. – це вся продукція агропромислового комплексу (як рослинного так і тваринного походження), яка закладається у Землю, вирощується з неї, переробляється, транспортується, зберігається та реалізується тільки з врахуванням Законів Природи. А в наш час ці Закони Природи детально доповнюються ще й іншими цивільно – правовими актами різноманітних державних установ. Перед початком вирощування БІОпродукції – до цього певним чином підбираються та готуються певні фермери чи господарства. Термін такої підготовки триває до чотирьох! років. Люди Розумні навчають Людей Нормальних, як і що треба зробити їм на своїх угіддях, щоб їхня продукція отримала статус "БІО, ОРГАНІК, ЕКО…" А це дуже непросто. Спочатку обстежується територія, проводяться певні аналізи,  готуються грунти. Експерти розказують, як це робиться, двічі на рік приїжджають до господарів і контролюють хід робіт, беруть проби грунтів на аналізи, консультують. Звичайно, що про застосування на цих площах, які готуються до сертифікації будь - яких хімічних засобів, є недопустимим. Для вирощування всього спектру органічної продукції використовуються тільки спеціально дозволені засоби виключно біологічного походження. Такі препарати виробляються й в Україні. Щороку їхній спектр розширюється. Якщо статус «БІО» повинен бути присвоєний продукції рослинного походження, то, як правило, для її вирощування застосовується більше ручної праці. Насіння, яке закладається в грунт, теж повинно вже мати присвоєний йому статус "БІО". Використання насіння, приготованого з застосуванням генної інженерії, недопустиме. Зібрана "ЕКО" продукція зберігається, транспортується та реалізовується окремо від традиційно вирощеної. Природний відхід такої продукції є дещо більшим, ніж в добре "законсервованої" традиційної. Для вирощування тваринної продукції зі статусом "БІО" теж застосовуються нормальні природні умови для неї. Життя тварин до відходу проходить без стресів, у повній гармонії їхніх інстинктів з Природою. Світове законодавство чітко регулює такі вимоги для правильного поводження з тваринами і детально регламентує кожен пункт в цій галузі. Вищенаведені чинники й сприяють здорожчанню такої "БІО" продукції. Однак вживаючи таку продукцію, Ви зможете гарантувати собі й своїм нащадкам якісне майбуття. Звичайно, мова йде про виключно сертифіковану БІО, ЕКО, чи ОРГАНІЧНУ  продукцію.  Більш детально про те, як і де вирощується продукція зі статусом "БІО, ЕКО, ОРГАНІК", можна дізнатися, переглянувши відповідні сайти, а дізнатися більше про суть "Мудрого Землеробства" від автора сайту - можете ТУТ...

Під органічним господарюванням в Європі використовується 5,5млн. гектарів земель, у Північній Америці – 1,5 млн., в Латинській – 4,7млн., в Австралії – майже 11,0млн.

В Австрії та Італії під органічним господарюванням використовується 8% всіх рільничих земель, в Швейцарії – 10%, у Швеції – 12%, в Данії – 6,5%, в Польщі, Чехії, Великобританії та Німеччині – 4-5%. В середньому у ЄС цей показник складає 4%.

Світовий ринок органічної продукції становить понад 30млрд. доларів США.

Найбільше органічної продукції споживає населення Швейцарії – в середньому по 120$ на одну людину в рік. В Данії цей показник становить 75$. Серед більшості країн членів ЄС ця сума складає 30-50$ в рік. Рівень продажі продукції органічного агровиробництва у світі щорічно зростає в середньому на 25%.

 

В Україні органічна продукція вирощується на сертифікованих землях

загальною площею більше 240 тисяч гектарів (0,6%)... На жаль, 99% усієї органічної продукції потребує подальшої переробки, тому її вал, в основному, експортується...

 

Запрошую до співпраці осіб, готових взяти участь у створенні цивілізованого ринку органічної продукції в Україні.

Усі права застережено © 2008-2019
]3