Home|Contact|Sitemap
м.Львів
тел: +38 050 7287787

mail@ecotatco.lviv.ua

З м'ясного робимо вуджені на дровах ковбасу і шинку (зі свинини), Сало, смалець, шкварки. І ковбаса і шинка твориться по старій "дідівській" технології без жодних сучасних "покращувачів". Все нарізається вручну (не мелеться). Робимо мало, для себе і не для "бізнесу". Вага кільця ковбаски як і однієї шиночки +-400 грамів. Ціна - 300 гривень/1кг. Для відправки поштовими службами і ковбаса і шинка вакуумуються. Дуже гарно сприймається ковбаска залита смальцем у глиняній макітрі. Ціна такого набору - 500 гривень. Сало є трьох типів: Сало солене, Сало з часником і чорним перцем і сало мелене з часником (в баночках по 0,5л). Для відправки Сало теж вакуумується (крім баночного, звичайно). Шкварки є цілі, цілі зі смальцем і мелені зі смальцем. Теж у баночках по 0,5л. Для потужних подій (весілля, ювілей, тощо...) можемо влаштувати екстра "Козацький стіл". Все своє: від самого стола та усіх елементів декору до страв і напоїв на цьому столі. Вартість атракції розраховується у кожному випадку окремо. Самі їдемо до Вас і самі творимо - "під ключ". Можемо приїхати до Вас зі всім своїм і засмажити на веретелі цілу свинку. Маємо для цього все. Якість страв та подій гарантую своїм авторитетом.

Усі права застережено © 2008-2023